Hoefakker ● Hoveniers ● Boomspecialisten ● Buitenruimte ● Groen erfgoed

  

Utrechtseweg 374
3731 GE De Bilt
030 – 220 10 21
info@hoefakker.com
www.hoefakker.com

Wij zijn door Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg ERM-gecertificeerd.

Erkend erfgoedhovenier

Als lid van de Vereniging van Erfgoedhoveniers beschikken we over kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk. Wij werken volgens de uitvoerings- en beoordelingsrichtlijn van de Rijksdienst voor het Cultureel erfgoed en Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg.

4 disciplines in 1 bedrijf
Wij zijn Erfgoedhovenier, boomspecialist, inrichter van buitenruimte en hovenier. Doordat onze vakspecialisten hun expertise en kunde delen, profiteert u van een optimale dienstverlening.

1. Wij zijn Erfgoedhovenier!

Hoefakker wil dat uw groen erfgoed op de juiste manier behouden blijft. Wij werken veel voor eigenaren van beeldbepalende buitenplaatsen, kastelen en monumentale boerderijen en beheerders van bossen en parken. Alles in groen erfgoed vergt inzicht in de historische aanleg en een goede planning voor de toekomst. Daarom staan wij stil bij de bijzonderheden en geschiedenis van de groenaanleg. En, denken we tegelijkertijd ver vooruit. Zo is uw groene monument in vertrouwde handen.

2. Wij zijn boomspecialist!

Onze discipline Boomspecialisten is gespecialiseerd in boomverzorging in de breedste zin van het woord. Wij werken al tientallen jaren voor eigenaren en beheerders van groen erfgoed, maar ook voor bedrijven, gemeenten en overheidsinstanties. De meest kwetsbare en waardevolle bomen verzorgen en/of succesvol verplanten? Dan moet u toch echt bij Hoefakker Boomspecialisten zijn!

3. Wij zijn inrichter van buitenruimte!

Ons doel is u compleet te ontzorgen. Zo realiseren wij projecten indien gewenst van A tot Z. Bij de aanleg denken wij in de volle breedte met u mee. En, wij kunnen voor u ook het onderhoud regelen. Zodat bewoners en/of gebruikers het hele jaar door genieten van een mooie tuin of buitenruimte.

4. Wij zijn hovenier!

Zorgeloos genieten van een droomtuin. Dat is ons motto. Wilt u een bepaalde sfeer creëren in uw tuin? Geen onderhoud meer aan uw tuin hebben? Of gewoon meer privacy? Bij Hoefakker staan wij stil bij wat voor u belangrijk is! Dat doen we door ons goed in te leven en de juiste vragen te stellen. Wij maken u bewust van dingen waar u zelf misschien niet aan denkt.