Villa Verde Tuinen

Veerweg 15
7213 EA  Gorssel
0575 – 49 10 66
06 – 12 06 64 09
info@villaverde-tuinen.nl
www.villaverde-tuinen.nl

Dit willen wij bereiken voor onze klanten in groen erfgoed

Villa Verde biedt een uitstekende balans tussen productkennis, realisatiekracht en kennis van groen cultureel erfgoed en de wensen van hun eigenaren en beheerders. Naast een uitgebreide ervaring op het gebied van hovenierswerkzaamheden en plantenziektekunde heeft Villa Verde zich door middel van de gespecialiseerde opleiding aan de Hogeschool Utrecht verdiept in het historisch groen.

Daarmee verstaan we de taal van opdrachtgevers en adviseurs en zijn in staat om op de juiste wijze invulling te geven aan de uitvoering van de opdracht.

Dit maakt ons bijzonder in groen erfgoed

In de dagelijkse praktijk hebben we in onze opdrachten te maken met villatuinen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Deze objecten beschikken naast een tuingedeelte direct om het huis over park- en bosgedeeltes daaromheen, die grenzen aan landschappen met grote cultuurhistorische waarde. Bij deze projecten vervullen we met name een rol in onderhoud, renovatie en beheer. Daarnaast brengen we op verzoek advies uit en verrichten tuinhistorisch onderzoek.

Villa Verde wordt door zowel particulieren als organisaties ingeschakeld voor onderhoud, beheer en het uitbrengen van adviezen.