Erfgoedhovenier worden?

Wat goed dat u als hovenier interesse heeft in de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Onze leden profiteren van de sterke naam van onze toonaangevende organisatie. Met heldere richtlijnen en kwaliteitsnormen, gezamenlijke projecten en kennisdeling helpen we elkaar vooruit. En, bieden we een stuk zekerheid aan eigenaren en beheerders van groen erfgoed.

10 redenen om lid te worden
De voordelen voor de leden van de Vereniging van Erfgoedhoveniers hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet …

‘Eigenaren en/of beheerders van groen erfgoed zien het als een stuk kwaliteitswaarborging’

  1. Eigenaren en/of beheerders van groen erfgoed hechten waarde aan het lidmaatschap van de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Zij zien dit als een stuk kwaliteitswaarborging.
  2. De Vereniging van Erfgoedhoveniers heeft inmiddels haar sporen verdiend in het groen erfgoed en werkt samen met o.a. het Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) en de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM).
  3. U profiteert van een sterk vak gerelateerd netwerk.
  4. Alle leden staan garant voor deskundigheid, kwaliteit en betrokkenheid. En, zij zijn bereid kennis te delen en elkaar te ondersteunen in projecten.
  5. Samen kunnen de leden ongeveer alle groen erfgoed vraagstukken aan. Dat maakt ons als vereniging krachtig!
  6. Wij zijn gericht op groen erfgoed op en rondom begraafplaatsen, boerenerven, stadstuinen, dorpstuinen, villatuinen, bossen en parken, kasteeltuinen, landgoederen en buitenplaatsen en verdedigingswerken.
  7. Er zijn heldere richtlijnen en kwaliteitsnormen.
  8. Er is een uitgebreide mogelijkheid tot kennis delen met o.a. de Kennisdelingsdagen.
  9. Een sterk merk! Achter de vereniging staat een professioneel marketing- en communicatieteam dat continue bouwt aan de ‘merkbeleving’ van de vereniging.
  10. Multimediale communicatiecampagnes het hele jaar door!

Stel ons uw vraag!

Als u vragen heeft over lid worden van de Vereniging van Erfgoedhoveniers, dan staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt hiervoor bellen naar 085 130 64 16 of stuur een mail naar info@erfgoedhoveniers.nl. Ook kunt u een afspraak maken met onze secretaris Gerrit Reijm die u de meerwaarde van het lidmaatschap persoonlijk toelichting.