Debie & Verkuijl Erfgoedhoveniers

Middelbuurtseweg 9
3911 TE  Rhenen
0318 – 27 00 80
info@debieenverkuijlerfgoedhoveniers.nl
www.debieenverkuijl.nl

Wij zijn door Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg ERM-gecertificeerd.

Dit willen wij voor onze klanten in groen erfgoed bereiken
Of het nu gaat om een kleine historische stadstuin of grote villatuin, een boerenerf, een kasteeltuin of een vestingwerk, in het restauratieproces van uw object kunnen wij u geheel ontzorgen. Wij beheersen alle aspecten van het ons zo geliefde hoveniersvak: van ontwerp tot aanleg, beheer en advies. Deze unieke combinatie is onze kracht

Dit maakt ons bijzonder in groen erfgoed
Respect voor de historie van de plek én gevoel voor eigentijdse invloeden staan centraal in onze visie op de (her)inrichting en restauratie van monumentale tuinen en parken.

Onze uitgebreide plantenkennis vormt hierbij de perfecte basis voor het ontwerpen, inplanten en beheren van bijvoorbeeld een klassieke vaste plantenborder of een bostuin met een bijzondere stinzenbeplanting.

Daarnaast snoeien we alle beplantingen op vakkundige wijze. Denk hierbij aan boomgaarden en leifruit, monumentale hagen, buxusparterres of topiaria. Historische verhardingen, zoals oude klinkers in visgraatverband, flagstonepaden en oude dallen van Belgisch hardsteen kunnen wij restaureren of (op)nieuw aanleggen.

Ook de aanleg van bouwkundige elementen zoals waterpartijen, houten constructies en metselwerken kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen.