Hoveniersbedrijf Dijkman

Boomweg 19a
3235 NG Rockanje
Tel: 0181 – 402 816
hovenier@dijkman.net
www.hoveniersbedrijfdijkman.nl

Hoveniersbedrijf Dijkman is gespecialiseerd in groen erfgoed, waaronder unieke en historische plekken zoals boerenerven, stadstuinen, villatuinen, kasteeltuinen en landgoederen vallen. Elk van deze groene erfgoederen verdient zorgvuldig en deskundig onderhoud om het te bewaren voor toekomstige generaties.

Dit willen wij bereiken voor onze klanten in groen erfgoed

Als Erfgoedhovenier willen we groen erfgoed behouden door onze expertise, kwaliteit en betrokkenheid in te zetten. Om onze klanten te ontzorgen, maken we gebruik van op maat gemaakte 3D-beelden die een realistisch inzicht bieden in toekomstige onderhoudsprojecten.

Dit maakt ons bijzonder in groen erfgoed

Als lid van de Vereniging van Erfgoedhoveniers garanderen we hoogwaardige kwaliteit in ons werk. Onze experts bieden gedegen advies over alles, van plantensoorten en beplanting tot aan vergunningen en subsidies. We hebben een bijzondere passie en ervaring in groen erfgoed, en gaan zorgvuldig om met historische bouw- en plantmaterialen. Daarnaast zijn onze hoveniers alert op mogelijke archeologische vondsten en opereren we altijd met respect voor de natuur en het milieu.