Hoveniersbedrijf Boerhof

 

Middelerpad 12
8121 RR Olst
0570 – 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
www.hoveniersbedrijfboerhof.nl

Dit willen wij voor onze klanten in groen erfgoed bereiken

Groen erfgoed heeft meer dan onze interesse. Het is onze passie! Door ons hard te maken voor groen erfgoed behouden we de cultuur- of architectuurhistorische waarden. En kunnen we dit meegeven aan de volgende generatie.

Erkend erfgoedhovenier

Als lid van de Vereniging van Erfgoedhoveniers beschikken we over kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk. Wij werken volgens de uitvoerings- en beoordelingsrichtlijn van de Rijksdienst voor het Cultureel erfgoed en Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg.

Over Nick en ons bedrijf

Hoveniersbedrijf Boerhof is gevestigd te Olst, tussen Deventer en Zwolle. Nick Boerhof is naar het behalen van zijn hoveniersopleiding aan het AOC oost te Zwolle werkzaam geweest bij een aantal hoveniersbedrijven. In 2014 heeft hij besloten om zelf te gaan ondernemen vanwege de vele uitdagingen in het groen. Door extra scholingen te volgen heeft hij een brede kennis opgedaan. Het groen erfgoed is er hier één van. Het bedrijf is in middels uitgegroeid tot een middelgroot hoveniersbedrijf met een eigen machinepark. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, Vve’s, stichtingen en gemeentes.