Huiting

Lexmondsestraatweg 2
4133 LA Vianen
0347 – 37 33 02
info@tuincentrumhuiting.nl
www.tuincentrumhuiting.nl

 

Dit willen wij bereiken voor onze klanten in groen erfgoed

Vanuit jarenlange ervaring met werken in het groen op diverse landgoederen, zetten wij ons vol passie en deskundigheid in om groen erfgoed ook voor volgende generaties te behouden. We richten ons op het ontzorgen van onze klanten en het optimaal laten genieten van het samenspel tussen natuur en cultuur.

Dit maakt ons bijzonder in groen erfgoed

Huiting is een uniek familiebedrijf dat een boomkwekerij, tuincentrum, hoveniersbedrijf en koffie- en theeschenkerij combineert op één erf in Vianen. Ruim 60 jaar geleden vestigde vader en opa Huiting zich hier, na jarenlang werkzaam te zijn geweest op de historische buitenplaats Houdringe.

Onze boomkwekerij, gelegen tussen oude boomgaarden, is deels beplant met inheems, autochtoon plantmateriaal. Hiervoor zijn we een samenwerking met Staatsbosbeheer aangegaan. Ons tuincentrum biedt gedurende alle seizoenen een uitgebreid assortiment van bomen en planten aan.

Ons hoveniersbedrijf heeft bekwame en enthousiaste hoveniers in dienst die zowel in de aanleg, het beheer en het onderhoud van particuliere tuinen als in de buitenruimtes van organisaties en bedrijven werken. Daarnaast hebben we ervaren boomverzorgers die monumentale bomen vakkundig kunnen snoeien. Voor advies en ontwerp met een eerbied voor de historie kunt u altijd bij ons terecht.