Allure Tuinen

Boomaweg 27A
2681 RH Monster
0174 28 22 55
06 51 402 401
info@alluretuinen.nl
www.alluretuinen.nl

Dit willen wij voor onze klanten in groen erfgoed bereiken

Met de natuur als inspiratiebron zijn wij dagelijks met zo’n vijftien gekwalificeerde medewerkers actief binnen de groene leefomgeving. Vanuit onze vestigingen in het Westland en Den Haag werken wij voornamelijk in de randstad. Kennis van en ervaring met lokale omstandigheden maakt Allure Tuinen tot een professionele partner voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.

Naast de concrete uitvoer van tuinonderhoud en renovatiewerkzaamheden, delen wij graag onze ervaringen, inzichten, kennis over duurzaam groenbeheer, beplantingsplannen, tuinontwerpen en groen erfgoed met onze opdrachtgevers.

Stadstuinen en villatuinen in de (groene) randstad herbergen vaker dan u zou verwachten schitterende tuinen met monumentale bomen, oude hagen en rijk bloeiende vaste plantenborders. Allure Tuinen heeft zich gespecialiseerd in plantenkennis, creativiteit en diverse snoeitechnieken om samen met de opdrachtgevers deze tuinen te renoveren, te beheren en te onderhouden.

Daarnaast worden er diverse (oude) begraafplaatsen onderhouden in combinatie met het specialisme van boomverzorging.

Oog voor detail, gespecialiseerd, breed inzetbaar, een groot bouwkundig netwerk zijn termen die ons bedrijf kenmerken.

Dit maakt ons bijzonder in groen erfgoed

Groen erfgoed is waar we groot mee zijn geworden. Letterlijk generaties lang. Het spreekt dus voor zich dat we tuinen en bomen kunnen “lezen”, dat we de natuur – voor zover als dit überhaupt mogelijk is – “snappen” en met respect behandelen.

De diverse projecten van onze opdrachtgevers worden ook een beetje van ons is onze stelling.

Dat geeft richting en vertrouwen binnen een samenwerking.